Relatiegeschenk met logo

Bezoek onze website
Logo op het relatiegeschenk
Elk relatiegeschenk van Groeigeschenk kan bedrukt worden met jouw logo en persoonlijke boodschap. Ieder geschenk uit ons assortiment bevat een metafoor, waarmee wij jouw boodschap kunnen versterken en deze nog beter tot uiting komt. Alle producten kunnen worden voorzien van jouw logo. Je kunt kiezen uit een door ons opgemaakte layout, waarbij je ook nog keuze hebt in kleur. Maar je kunt ook aan de hand van een template jouw eigen ontwerp aanleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw logo zo mooi mogelijk tot uiting komt op het relatiegeschenk. Hierdoor krijgt jouw zakenrelatie, medewerker of nieuwe klant een onvergetelijke ervaring en een mooi aandenken aan jouw bedrijf of organisatie!
Bekijk ons assortiment
Boom cadeau
Logo op het relatiegeschenk Elk relatiegeschenk van Groeigeschenk kan bedrukt worden met jouw logo en persoonlijke boodschap. Ieder geschenk uit ons assortiment bevat een metafoor, waarmee wij jouw boodschap kunnen versterken en deze nog beter tot uiting komt. Alle producten kunnen worden voorzien van jouw logo. Je kunt kiezen uit een door ons opgemaakte layout, waarbij je ook nog keuze hebt in kleur. Maar je kunt ook aan de hand van een template jouw eigen ontwerp aanleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw logo zo mooi mogelijk tot uiting komt op het relatiegeschenk. Hierdoor krijgt jouw zakenrelatie, medewerker of nieuwe klant een onvergetelijke ervaring en een mooi aandenken aan jouw bedrijf of organisatie! Bekijk ons assortiment

Bedrukbare relatiegeschenken

Voor iedere situatie hebben wij relatiegeschenken waar jouw logo op kan. Wij bieden groene relatiegeschenken aan die kunnen groeien. Hierbij kun je denken aan planten, boompjes of bloemen. Elk van deze producten kan worden bedrukt met jouw logo. De bedrukbare relatiegeschenken die wij aanbieden zijn:
  • Planten: onze planten zijn leuk voor op kantoor of in de tuin. Daarnaast geef je een langdurige herinnering en kan de ontvanger er lang van genieten. Uiteraard kunnen wij de plant van jouw logo en boodschap voorzien.
  • Boompjes: wil jij een goede zakenrelatie of loyale klant bedanken? Kies dan voor ons boompje. Dit relatiegeschenk biedt veel mogelijkheden tot personalisatie en jouw logo kan op meerdere plaatsen op de verpakking terugkomen.
  • Kweeksetjes: wil jij een verrassend relatiegeschenk geven? Kies dan voor een kweeksetje. Leuk om zelf te doen en genoeg mogelijkheden tot personalisatie! Jouw boodschap en logo kunnen wij op een mooie manier verwerken in dit relatiegeschenk.
  • Bloemen: wil jij jouw logo echt op een bijzondere manier op een relatiegeschenk geven? Dan zijn onze rozen zeer geschikt! Wij voorzien de rozen zelf namelijk van jouw logo. Een bijzonder geschenk dat jouw klant zeker niet snel zal vergeten.
  • Airplants: onze airplants zijn te personaliseren met jouw eigen logo en boodschap. Het geeft een sterke boodschap af en is een mooie langdurige herinnering. Een mooi relatiegeschenk om op kantoor te zetten!
  • Eetbaar: onze groene en eetbare relatiegeschenken zien er niet alleen leuk uit, we kunnen deze ook op een mooie manier voorzien van jouw logo.
  • Zadenpapier: de ontvanger van dit relatiegeschenk zal heel verrast zijn met dit relatiegeschenk. Stop het groeipapier in de grond en er groeien mooie bloemen uit! Ons assortiment aan groeipapier is geheel te personaliseren en kan ook worden voorzien van jouw logo.
  • Bloembollen: wil jij een nieuwe zakenrelatie een relatiegeschenk geven? Dan zijn bloembollen zeer geschikt. Daarnaast kunnen wij de bollen voorzien van jouw logo en boodschap.

Ben jij geïnteresseerd in een van onze bijzondere relatiegeschenken en wil je deze voorzien van jouw logo? Dat kan! Wij denken graag met jou mee wat het beste bij jouw bedrijf past en maken een mooi ontwerp voor jou. Neem voor meer informatie of alle mogelijkheden contact met ons op via 0228 234373 of mail naar info@groeigeschenk.nl.


Privacy | Algemene voorwaarden
© 2022 Copyright Groeigeschenk