Duurzaam relatiegeschenk

Bezoek onze website
Een geschenk dat groeit!
Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Groeigeschenk heeft diverse originele en duurzame relatiegeschenken voor verschillende gelegenheden. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun personeel of zakenrelaties een duurzaam relatiegeschenk te geven. Wil jij iemand verrassen met een écht origineel en duurzaam relatiegeschenk? Dan zit je goed bij Groeigeschenk. Voor iedere boodschap en gelegenheid hebben wij een duurzaam geschenk. Deze producten zijn perfect te gebruiken als metafoor voor bijvoorbeeld een bloeiende of vruchtbare samenwerking.
Bekijk ons assortiment
Boom cadeau
Een geschenk dat groeit! Ben je op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Groeigeschenk heeft diverse originele en duurzame relatiegeschenken voor verschillende gelegenheden. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun personeel of zakenrelaties een duurzaam relatiegeschenk te geven. Wil jij iemand verrassen met een écht origineel en duurzaam relatiegeschenk? Dan zit je goed bij Groeigeschenk. Voor iedere boodschap en gelegenheid hebben wij een duurzaam geschenk. Deze producten zijn perfect te gebruiken als metafoor voor bijvoorbeeld een bloeiende of vruchtbare samenwerking. Bekijk ons assortiment

Diverse duurzame relatiegeschenken

Ben je klaar met de standaard notitieblokken en paraplu’s? Wil je een echt origineel relatiegeschenk geven, maar heb je al dat plastic wel gezien? Groeigeschenk heeft diverse categorieën met duurzame relatiegeschenken. Bij Groeigeschenk vind je alles behalve standaard relatiegeschenken. Wij bieden een origineel assortiment aan duurzame relatiegeschenken. Elk product kunnen wij voorzien van jouw logo en boodschap. Het assortiment bestaat uit de volgende duurzame geschenken:
  • Planten: een plant is niet alleen leuk voor op kantoor, maar geeft ook een langdurige herinnering. Voor elke gelegenheid bestaat er wel een plant. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden voor personalisatie. Benieuwd naar ons assortiment planten?Van theeplant tot Ogreen planten. Bekijk deze dan hier.
  • Boompjes: dit duurzame relatiegeschenk is zeer geschikt voor loyale klanten en duurzame samenwerkingen en relaties. Bomen hebben een sterke symboliek, ieder boomsoort staat weer voor een andere betekenis. Hierdoor kun jij jouw boodschap op een unieke en mooie manier overbrengen. Bekijk onze boompjes hier.
  • Kweeksetjes: hoe leuk is het om de samenwerking met nieuwe klanten te symboliseren met een kweeksetje? Het is een origineel en duurzaam metafoor voor het groeien van jullie nieuwe werkrelatie. Groeigeschenk heeft verschillende kweeksetjes voor diverse gelegenheden. Dit verrassende en leuke relatiegeschenk kun je hier bekijken.
  • Bloemen: met dit duurzame relatiegeschenk zit je altijd goed. Bloemen zijn perfect als bedankje of als beterschapswens. Bij Groeigeschenk kies je niet zomaar voor bloemen, maar voor rozen die je kunt laten bedrukken met jouw logo. Een prachtig en duurzaam gebaar! Bekijk hier alle mogelijkheden.
  • Airplants: een origineel, trendy een duurzaam relatiegeschenk is de airplant. Dit geschenk is ideaal voor op kantoor, want het heeft weinig onderhoud nodig. Geef je een airplant, dan geef je een langdurige herinnering met een duurzame boodschap. Perfect als relatiegeschenk voor loyale klanten en goede relaties. Benieuwd naar de airplant? Bekijk ons assortiment hier .
  • Eetbare geschenken: duurzaam, voedzaam en heel origineel; dat zijn onze eetbare relatiegeschenken. Een perfect relatiegeschenk voor een vruchtbare samenwerking. Met de eetbare relatiegeschenken kan jouw relatie zelf aan de slag om bijvoorbeeld aardbeien, basilicum of munt te laten groeien. Leuk om thuis te doen en perfect om jouw boodschap mee te vertellen. Bekijk het duurzame relatiegeschenk hier .
  • Zadenpapier: wil jij jouw klanten bedanken of nieuwe klanten verrassen? Dan is groeipapier het ideale duurzame relatiegeschenk. Het zal een heel uniek en bijzonder geschenk zijn dat jouw zakenrelaties nog nooit hebben ontvangen. Zadenpapier groeit uit tot prachtige bloemen wanneer het geplant is. Een ideaal en vrolijk relatiegeschenk als metafoor voor groeien. De diverse variaties van groeipapier vind je hier.
  • Bloembollen: heb jij bloei en groei als boodschap? Dan zijn bloembollen een perfect duurzaam relatiegeschenk. Wij bieden verschillende soorten bloembollen aan en kunnen daarop jouw logo en boodschap laten drukken. Dit typische Hollandse relatiegeschenk is ook erg leuk om cadeau te doen aan zakenrelaties uit het buitenland. Bekijk alle mogelijkheden hier.
Waarom een duurzaam relatiegeschenk?
Overweeg jij om over te stappen op groen en voor duurzaam te gaan? Dan maak je een juist besluit. Uit onderzoek blijkt dat duurzame relatiegeschenken zeer gewaardeerd worden door klanten en zakenrelaties. Daarnaast draagt het bij aan een goede reputatie van het bedrijf. Duurzame relatiegeschenken dragen maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid uit. Met deze relatiegeschenken van Groeigeschenk laat jij op een originele manier zien dat jouw bedrijf om het milieu geeft.
Wil jij een duurzaam en gepersonaliseerd relatiegeschenk geven? Samen met jou zoeken wij het geschikte relatiegeschenk waarmee jouw boodschap goed overkomt. Of het nou gaat om het vieren van een jubileum, een evenement of kerstgeschenk, met de duurzame relatiegeschenken van Groeigeschenk laat jij de samenwerking verder groeien. Daarnaast draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

Wil je meer weten of advies over het juiste duurzame relatiegeschenk voor jouw boodschap of gelegenheid? Neem dan contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Boom cadeau
Waarom een duurzaam relatiegeschenk? Overweeg jij om over te stappen op groen en voor duurzaam te gaan? Dan maak je een juist besluit. Uit onderzoek blijkt dat duurzame relatiegeschenken zeer gewaardeerd worden door klanten en zakenrelaties. Daarnaast draagt het bij aan een goede reputatie van het bedrijf. Duurzame relatiegeschenken dragen maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid uit. Met deze relatiegeschenken van Groeigeschenk laat jij op een originele manier zien dat jouw bedrijf om het milieu geeft. Wil jij een duurzaam en gepersonaliseerd relatiegeschenk geven? Samen met jou zoeken wij het geschikte relatiegeschenk waarmee jouw boodschap goed overkomt. Of het nou gaat om het vieren van een jubileum, een evenement of kerstgeschenk, met de duurzame relatiegeschenken van Groeigeschenk laat jij de samenwerking verder groeien. Daarnaast draag je ook nog een steentje bij aan het milieu. Wil je meer weten of advies over het juiste duurzame relatiegeschenk voor jouw boodschap of gelegenheid? Neem dan contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Privacy | Algemene voorwaarden
© 2022 Copyright Groeigeschenk