Groen relatiegeschenk

Op zoek naar een cadeau dat groeit?

Bezoek onze website
Groen relatiegeschenk
Groeigeschenk biedt jou een ruim assortiment aan groene en bloeiende relatiegeschenken. Deze groene relatiegeschenken zijn duurzaam en kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Onze groene geschenken bieden een sterke metafoor om jouw boodschap op een goede en mooie manier over te brengen.
Bekijk ons assortiment
Boom cadeau
Groen relatiegeschenk Groeigeschenk biedt jou een ruim assortiment aan groene en bloeiende relatiegeschenken. Deze groene relatiegeschenken zijn duurzaam en kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Onze groene geschenken bieden een sterke metafoor om jouw boodschap op een goede en mooie manier over te brengen. Bekijk ons assortiment

Groene en duurzame geschenken

De groene relatiegeschenken zijn niet alleen heel origineel, maar dragen ook bij aan een betere wereld. Met een groen relatiegeschenk straal je als bedrijf uit dat je om het milieu geeft en bewuste keuzes maakt. Daarnaast is het voor de ontvanger leuk om een bloeiend en groeiend geschenk te ontvangen. Bij Groeigeschenk kun je kiezen uit de volgende groene relatiegeschenken:
  • Planten: voor iedere gelegenheid is er wel een plant. Het is zeer geschikt als relatiegeschenk voor relaties en medewerkers. Een groener geschenk kun je bijna niet geven. Van theeplant tot Ogreen planten. Een plant staat leuk op kantoor en is een langdurige herinnering aan de samenwerking.
  • Boompjes: een verrassend en origineel relatiegeschenk is het boompje. Het staat symboliek voor een sterke samenwerking en is daarmee ideaal voor loyale klanten en duurzame relaties. Daarnaast draag je met het boompje positief bij aan het milieu!
  • Kweeksetjes: een heel origineel en groen relatiegeschenk is een kweeksetje. Hiermee kan de ontvanger zelf gaan kweken. Leuk om de groei mee te symboliseren. Kweeksetjes zijn leuk op kantoor en later voor in de tuin.
  • Bloemen: rozen zijn perfect als bedankje voor de inzet of aanwezigheid. Dit groene geschenk is een mooie metafoor voor bloeien. Groeigeschenk kan de rozen van jouw logo voorzien. Hierdoor kun je jouw relatie op een groene en originele manier verrassen.
  • Airplants: Geef je een airplant, dan geef je een langdurige herinnering met een groene boodschap. De airplant is ideaal voor op kantoor en heeft weinig onderhoud nodig. Perfect als relatiegeschenk voor loyale klanten en goede relaties.
  • Eetbaar: groen, eetbaar en origineel. Onze eetbare geschenken symboliseren een vruchtbare samenwerking. Jouw relatie kan zelf aan de slag met dit groene relatiegeschenk en kan bijvoorbeeld aardbeien of munt laten groeien.
  • Zadenpapier: met dit groene relatiegeschenk zal jij de ontvanger zeker verrassen. Het is een uniek en bijzonder groen geschenk dat jouw zakenrelatie nog nooit heeft gezien. Groeipapier groeit uit tot prachtige bloemen wanneer het geplant is. Een ideaal en vrolijk relatiegeschenk als metafoor voor groeien.
  • Bloembollen: maak de wereld een stukje mooier door bloembollen als geschenk te geven. Dit groene relatiegeschenk staat symbool voor groei en een duurzame relatie. Groeigeschenk biedt verschillende soorten bloembollen aan, die jij volledig kunt laten personaliseren.
Groen relatiegeschenk met logo
Al onze groene relatiegeschenken bieden mogelijkheden tot personalisatie. Zo kan het geschenk bedrukt worden met jouw logo. Maar ook jouw boodschap kan via het groene geschenk worden overgebracht. Ieder relatiegeschenk heeft een passend metafoor, waardoor jouw boodschap wordt versterkt. Of het nou gaat om een evenement, kerstgeschenk, jubileum of bedankje: voor ieder moment heeft Groeigeschenk en perfect groen relatiegeschenk.
Ons team denkt graag met jou mee welk groen relatiegeschenk past bij jouw boodschap. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Boom cadeau
Groen relatiegeschenk met logo Al onze groene relatiegeschenken bieden mogelijkheden tot personalisatie. Zo kan het geschenk bedrukt worden met jouw logo. Maar ook jouw boodschap kan via het groene geschenk worden overgebracht. Ieder relatiegeschenk heeft een passend metafoor, waardoor jouw boodschap wordt versterkt. Of het nou gaat om een evenement, kerstgeschenk, jubileum of bedankje: voor ieder moment heeft Groeigeschenk en perfect groen relatiegeschenk. Ons team denkt graag met jou mee welk groen relatiegeschenk past bij jouw boodschap. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Privacy | Algemene voorwaarden
© 2022 Copyright Groeigeschenk