Bijzonder relatiegeschenk

Bekijk ons assortiment
Unieke geschenken
Ben jij op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk dat jij cadeau kunt doen aan jouw zakenrelatie, partners of medewerkers? Zoek dan niet verder! Groeigeschenk heeft diverse bijzondere relatiegeschenken, waarmee jij de ontvanger kunt verrassen. Bij ons vind je geen standaard relatiegeschenken. Groeigeschenk biedt jou een unieke en bijzondere selectie van duurzame relatiegeschenken.
Vraag ons naar de mogelijkheden
Boom cadeau
Unieke geschenken Ben jij op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk dat jij cadeau kunt doen aan jouw zakenrelatie, partners of medewerkers? Zoek dan niet verder! Groeigeschenk heeft diverse bijzondere relatiegeschenken, waarmee jij de ontvanger kunt verrassen. Bij ons vind je geen standaard relatiegeschenken. Groeigeschenk biedt jou een unieke en bijzondere selectie van duurzame relatiegeschenken. Vraag ons naar de mogelijkheden

Diverse bijzondere relatiegeschenken

Onze selectie bijzondere relatiegeschenken bestaan uit de volgende producten: Planten: geef eens een plant als relatiegeschenk. Het staat als metafoor voor groeien en kan daarmee een groeiende samenwerking symboliseren. Daarnaast is de plant een blijvende herinnering die leuk op kantoor staat. Bekijk hier alle planten. Van theeplant tot Ogreen planten. Boompjes: voor een sterke samenwerking en loyale klanten is een boompje het perfecte cadeau. Dit bijzondere relatiegeschenk wordt leuk verpakt en er bestaat voor iedere gelegenheid wel een boompje. Het begint als een klein boompje dat uit kan groeien tot een mooie grote boom. Bekijk hier ons assortiment boompjes. Kweeksetjes: voor nieuwe klanten zijn kweeksetjes het perfecte en bijzondere relatiegeschenk. De kweeksetjes staan symbool voor groeien. Met het setje kan de ontvanger zelf een biloba of een dennenboom kweken. Leuk voor op kantoor en later voor in de tuin. Bekijk de kweeksetjes hier. Bloemen: met bloemen zit je altijd goed. De rozen van Groeigeschenk zijn een extra bijzonder relatiegeschenk, omdat je hier jouw eigen logo op kunt laten drukken. Laat jouw logo in het zwart, wit, zilver of goud afbeelden op een prachtige roos. Een mooie en bijzondere verrassing! Bekijk alle mogelijkheden hier. Airplants: dit originele en bijzondere geschenk is geschikt om een sterke boodschap mee te vertellen. Het is decoratief en zorgt voor een langdurige herinnering. Perfect als bijzonder relatiegeschenk voor een nieuwe samenwerking of om een succes mee te vieren. Bekijk onze airplants hier. Eetbaar: onze groene, eetbare en bijzondere relatiegeschenken staan voor een vruchtbare samenwerking en symbool voor groeien. Het assortiment bestaat uit diverse soorten planten en zaden die je uit kunt laten groeien tot een smakelijk product. Bekijk alle eetbare geschenken hier. Zadenpapier: wil jij jouw zakenrelatie, nieuwe klant of medewerker echt verrassen? Kies dan voor ons bijzondere relatiegeschenk zadenpapier. Wij hebben twee varianten: het gelukskoekje en de confetti. In het papier van deze geschenken zitten zaadjes. Stop je het papier in de grond, dan groeien er vrolijke bloemen uit! Bekijk deze bijzondere relatiegeschenken hier. Bloembollen: dit typische Hollandse relatiegeschenk staat metafoor voor groei. Een bijzonder relatiegeschenk dat geschikt is voor nieuwe klanten, prospects of leuk om te geven als bedankje. Daarnaast bieden de bloembollen veel mogelijkheden voor personalisatie. Bekijk hier alle mogelijkheden.Bijzonder relatiegeschenk personaliseren
Alle bijzondere relatiegeschenken die Groeigeschenk aanbiedt zijn te personaliseren met jouw eigen boodschap en logo. Je kunt daarbij kiezen uit een door ons opgemaakte layout of jouw eigen ontwerp aanleveren. Zo maak jij het relatiegeschenk echt bijzonder en persoonlijk.
Wij denken graag met jou mee over het perfecte en meest bijzondere relatiegeschenk dat past bij jouw boodschap. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Boom cadeau
Bijzonder relatiegeschenk personaliseren Alle bijzondere relatiegeschenken die Groeigeschenk aanbiedt zijn te personaliseren met jouw eigen boodschap en logo. Je kunt daarbij kiezen uit een door ons opgemaakte layout of jouw eigen ontwerp aanleveren. Zo maak jij het relatiegeschenk echt bijzonder en persoonlijk. Wij denken graag met jou mee over het perfecte en meest bijzondere relatiegeschenk dat past bij jouw boodschap. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Privacy | Algemene voorwaarden
© 2023 Copyright Groeigeschenk