Blijvend relatiegeschenk

Bezoek onze website
Blijvend relatiegeschenk
Als je een relatiegeschenk geeft, wil je dat dit blijft hangen bij de ontvanger. Het moet een boodschap achter laten en ervoor zorgen dat de ontvanger het relatiegeschenk en jouw bedrijf niet vergeet. Dankzij de blijvende relatiegeschenken van Groeigeschenk zal de ontvanger jouw bedrijf en het geschenk niet snel vergeten.
Bekijk ons assortiment
Boom cadeau
Blijvend relatiegeschenk Als je een relatiegeschenk geeft, wil je dat dit blijft hangen bij de ontvanger. Het moet een boodschap achter laten en ervoor zorgen dat de ontvanger het relatiegeschenk en jouw bedrijf niet vergeet. Dankzij de blijvende relatiegeschenken van Groeigeschenk zal de ontvanger jouw bedrijf en het geschenk niet snel vergeten. Bekijk ons assortiment

Diverse blijvende relatiegeschenken

Loyale klanten, nieuwe klanten, jubilarissen, medewerkers die wat extra’s verdienen: ze verdienen allemaal een passend en blijvend relatiegeschenk. Een geschenk dat de relatie of dankbaarheid nogmaals benadrukt. Groeigeschenk heeft een groot aanbod met bijzondere en blijvende relatiegeschenken. De blijvende relatiegeschenken die wij aanbieden zijn: Planten: een plant als relatiegeschenk is super leuk voor op kantoor of in de tuin. Het is niet alleen een heel blijvend cadeau, maar geeft ook een sterke boodschap af. Aan een nieuwe klant kun je bijvoorbeeld een plant geven met als symboliek: een groeiende samenwerking. De plant zal een langdurige herinnering zijn aan een mooie samenwerking. Boompjes: dit relatiegeschenk is een blijvende herinnering. Groeigeschenk biedt diverse boompjes aan met verschillende symbolieken. Het is een verrassend relatiegeschenk, waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben. Voor iedere gelegenheid is er wel een boompje. Kweeksetjes: met dit relatiegeschenk kan de ontvanger zelf aan de slag. Doordat de ontvanger er zelf mee bezig is, zal dit lang bij blijven. Als het kweeksetje eenmaal gezaaid is, dan zal dit uitgroeien tot een Biloba of Dennenboom. Hierdoor geef je echt een blijvend relatiegeschenk. Airplants: naast gewone planten hebben wij ook airplants in het assortiment. Dit is een plantje in een glazen vaas of pot. Het heeft weinig onderhoud nodig en is daarmee een zeer geschikt relatiegeschenk voor op kantoor. Een leuk geschenk met een langdurige herinnering! Eetbare geschenken: de ontvanger kan met de eetbare relatiegeschenken zelf eetbare plantjes kweken. Denk hierbij aan aardbei, basilicum of munt. Een super leuk relatiegeschenk dat ook blijvend zal zijn in de herinnering van de ontvanger. Zadenpapier: stop dit relatiegeschenk in de grond en er groeien prachtige bloemen uit. Een leuk relatiegeschenk dat blijvend is. Hierdoor zal de ontvanger jouw gebaar en geschenk lang herinneren. Een verrassend relatiegeschenk wat leuk is om te geven als bedankje of om nieuwe klanten te verwelkomen. Bloembollen: ook dit blijvende relatiegeschenk kan in de grond. De prachtige bloemen die eruit groeien zullen de ontvanger nog lang doen herinneren aan jouw boodschap en onderneming.


Advies over blijvende relatiegeschenken
Wil je meer weten over onze blijvende relatiegeschenken? Of wil je advies welk relatiegeschenk het beste past bij jouw onderneming, boodschap of klant? Wij helpen jou graag verder. Neem contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Boom cadeau
Advies over blijvende relatiegeschenken Wil je meer weten over onze blijvende relatiegeschenken? Of wil je advies welk relatiegeschenk het beste past bij jouw onderneming, boodschap of klant? Wij helpen jou graag verder. Neem contact met ons op via info@groeigeschenk.nl of bel naar 0228 234373.
Privacy | Algemene voorwaarden
© 2022 Copyright Groeigeschenk